FAQ

Je hebt 14 dagen de tijd om te bepalen of je tevreden bent met jouw aankoop. Alleen ongebruikte artikelen kunnen door ons retour genomen worden. Zorg ervoor dat labels en etiketten nog intact zijn en dat het geretourneerde artikel niet gevlekt of beschadigd is. De kosten van een retourzending zijn de verantwoordelijkheid van de verzender en zullen niet door Juuty worden vergoed. Ongefrankeerde zendingen worden niet geaccepteerd.

Je kunt jouw artikel samen met het retourformulier terug sturen naar:

Webship
Oudenaardestraat 84
8570 Vichte (Belgium)

Mocht er iets kapot zijn gegaan tijdens normaal gebruik, stuur dan een e-mail naar info@juuty.com, inclusief foto’s van jouw item, zodat jij zo snel mogelijk goed geholpen kan worden.

Juuty doet er alles aan om een bevredigend product te creëren. Mocht je desondanks toch ontevreden zijn, neem dan contact op met de klantenservice via info@juuty.com.

Gelieve geen chemische schoonmaakmiddelen te gebruiken om jouw product schoon te maken, zodat jouw product en het milieu gespaard wordt. Juuty raadt aan om jouw product te reinigen met een droge borstel. Lederen details kunnen behandeld worden met niet-agressieve, ongekleurde leer conditioner.